Magunkról

Cégünket 1996 októberében, mint kereskedelmi vállalatot alapítottuk budapesti telephellyel. Ma már családi vállalkozásként sok éves tapasztalattal és széles vevői körrel működünk. Partnereink az egész ország területét behálózzák; szerszám-, szaniteráru-nagykereskedések, felhasználók és viszonteladók tartoznak közéjük. Áruforgalmunk nagy része importból származik, de foglalkozunk export tevékenységgel is.

Társaságunk tevékenységi köréhez tartozik:

  • Szerszámkereskedelem;
  • Csaptelepek és tartozékaik forgalmazása;
  • Ötrétegű vízvezeték- és fűtéscsövek és hozzá tartózó idomok forgalmazása;
  • Fürdőszoba szerelvények forgalmazása;
  • Öntödei segédanyagok exportálása;
  • Elemmel működő mécsesek árusítása.

Szerszámkereskedelem terén a volt jugoszláv tagköztársaságok szerszámgyártására alapozta cégünk vállalkozását. Bosznia-Hercegovinából az IAT gyárból importáljuk a forgácsoló szerszámok zömét, ezen kívül a FEIDA gyár által készített termékeket forgalmazzuk a hazai piacon. A fent említett cégek hazai KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELETét is ellátjuk.

Itt tennénk említést néhány szóban az öntödei segédanyagok kereskedelméről. Ez a tevékenységünk kiegészítő része vállalkozásunknak, mivel az öntödei segédanyagokat magyarországi gyártóktól vásároljuk és a volt jugoszláv tagköztársaságokba szállítjuk. Legjelentősebb exportunk ezen a téren Horvátország felé valósul meg.

Főbb kiviteli termékek:

  • Öntödei-gyantás homok;
  • Öntödei koksz.

Új termékcsoporttal bővítettük kínálatunkat, épületgépészeti termékcsoporttal, ahol a csaptelepek és tartozékaik, ötrétegű vízvezeték- és fűtéscsövek és hozzá tartozó idomok, több nagy gyártótól, beszállítótól származnak. Ezen téren is napról-napra bővítjük árukínálatunkat, raktárkészletünket, hogy a meglévő és a leendő partnereink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kielégíteni.

Egy teljesen más jellegű termékcsoporttal is jelen vagyunk a magyar piacon: ezek a szlovén gyártmányú elemmel működő mécsesek. Ezen a termékekre szintén KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELETI jogunk van Magyarország területén.

Széles választékunk nagy mennyiségben megvásárolható a telephelyünkön található raktárunkból, kezdve a csigafúróktól, a menetszerszámoktól a szaniterárukig. Amennyiben érdekelt az általunk forgalmazott áruk kereskedelmében és szeretné üzleti partnereit bővíteni, illetve csak többet szeretne megtudni rólunk, akkor küldjön részünkre e-mail-t, vagy hívjon a 061-433-60-30-as telefonszámon.


A korrekt együttműködés reményében üdvözli Önt:

Kovács Adrienn és Kovács Miklós